Jezelf zijn hebben veel mensen tot een ware kunst verheven. Maar wat als jezelf zijn nu op een leuke en speelse manier kan. Want is het niet dat we daar vandaan zijn gekomen?

We zijn allemaal als baby en daarna als kind op de wereld gekomen. Spelenderwijs zijn we begonnen met onze weg te vinden. Ergens zijn we deze speelsheid kwijt geraakt en zijn we op de serieuze toer geraakt. 

Hoe kan dit toch gebeuren? Ligt er niet diep in ons allemaal een verlangen om te spelen? Vrij en speels aanwezig te Zijn. Om van daaruit jezelf en het leven verder ont-dekken. Niet te serieus en al zeker niet te zwaar.

Daarom  bij deze de uitnodiging om luchtiger en speelser aanwezig te zijn. Je kunt beginnen met op de bijbehorende afbeelding te kijken. Zoek de verschillen. Wat maak je daaruit op? In de afbeelding ligt de sleutel tot een speelser en gelukkiger leven.

Weet jij wat de sleutel is? Of wil jij weten wat de sleutel is tot een compleet nieuw speelveld? Neem contact met mij op en ik laat het je geheel vrijblijvend weten.

Tijd om te spelen is tijd om te helen. Laat je innerlijke kind vrij en daarmee ont-moet je jezelf geheel vrij & blijvend.


Marieke Bosman

Coach voor jouw hart. Ter bekrachtig van de taal van je hart en hoe je dit kan begrijpen. Zo kom jij direct in contact met jouw natuurlijke kracht en wijsheid. Je blijft trouw aan jezelf en daar vind je alles wat je nu nog zoek.t